Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpot ja terveelliset mangoletut valmistuvat nopeasti ja maistuvat Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

Ainekset

2 dl
mangososetta
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria (ei välttämätön)
paistamiseen rypsiöljyä
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön mangorahkaa
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön tuorehedelmäsalaattia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Sekoita mangososeen joukkoon kananmunat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.

2 dl
mangososetta
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria (ei välttämätön)
2

Paista mangoletut rypsiöljyssä ja nauti Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

paistamiseen rypsiöljyä
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön mangorahkaa
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön tuorehedelmäsalaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

132

551

4,0 g

1,0 g

16,5 g

4,3 g

2,0 g

6,3 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl mangososetta,

paistamiseen rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli