Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot lihapullahodarit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lihapullahodari on superhelppo valmistaa! Lado lihapullat ja kasvikset porkkanasämpylän väliin ja kääräise paperiin. Nappaa välipalaksi tai evääksi harrastukseen.

Ainekset

300 g
(1 pkt) lihapullia
100 g
sulatejuustoa (pehmeää)
3 rkl
kurkkusalaattia
1/3 kpl
kurkkua
1 kpl
suippopaprika
240 g
(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (Vaasan Snäkki)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä lihapullia kulhossa mikrossa täydellä teholla 1–2 minuuttia. Halutessasi voit puolittaa lihapullat.

300 g
(1 pkt) lihapullia
2

Lusikoi sulatejuusto pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon kurkkusalaatti. Huuhtele ja viipaloi kurkku ja paprika.

1 kpl
suippopaprika
1/3 kpl
kurkkua
100 g
sulatejuustoa (pehmeää)
3 rkl
kurkkusalaattia
3

Avaa leivät ja levitä juustoseos pohjapaloille. Lisää lihapullat ja kasvikset. Laita leipien kannet paikoilleen.

240 g
(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (Vaasan Snäkki)
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 5.3.2019
|
Muokattu: 26.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

273

1144

13,5 g

5,5 g

24,0 g

5,5 g

2,5 g

12,3 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli