Vain elämää -joulujuhlaan katettiin moderni kalapöytä – suosikkina nieriä ja yllättävä täyte - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vain elämää -joulujuhlaan katettiin moderni kalapöytä – suosikkina nieriä ja yllättävä täyte

Moderni kalapöytä

Vain elämää -erikoisjaksot huipentuivat tunnelmalliseen joulujuhlaan, jossa artistit saivat nauttia Yhteishyvän modernin kalamenun.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
Reetta Pasanen

Kolmannen Vain elämää -joulujakson juhlat keskittyivät yhteisen pöydän ääreen. Pöytään katetun kalapöydän vastustamattomin alkupala on graavattu, pintapaahdettu ja pippuroitu lohi. Muita herkkuja ovat yrttinen mätidippi ja limellä raikastettu valkosipulisilli sekä rohkea rosollin haastaja, pinkki perunasalaatti. Maukkaat savuporkkanat marinoidaan sitruunaisessa öljyssä ja napostellaan saaristolaisleivän kanssa.

Vaikka alkuruoat vievät kielen, artistien suosikki ja juhlapöydän päätähti on näyttävästi niputetut nieriäfileet, joiden yllätys on yrteillä ja sitruunalla maustettu rahkatäyte. Mehevää, lempeää ja raikasta!

Tarjoa nieriän rinnalla valmiita joululaatikoita, mutta tuunaa ne uusiksi jouluisilla mausteilla, yrteillä ja siemenillä.

Jouluaterian kruunaa kääretortun muotoon pyöräytetty britakakku.

Katso ohjeet ja nappaa suosikit omaan joulupöytään!

Vain elämää -joulumenu

Alkuruoat

Pääruoka

Jälkiruoka

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Julkaistu: 22.11.2019
Muokattu: 5.12.2019
Jaa Somessa