Grillatut fenkolit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut fenkolit

Grillatut fenkolit
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Sivele fenkolit basilikaöljyllä, grillaa pikaisesti ja tarjoa grilliruoan lisukkeena.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa

Näin teet

1

Leikkaa fenkolit neljäksi viipaleeksi tai lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa.

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa
2

Leikkaa fenkolit neljäksi viipaleeksi tai lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa7 g28 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj379 1516
Energiaa kcal91 363

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa7 g28 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj379 1516
Energiaa kcal91 363
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.