Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-maapähkinämuffinit

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kypsää banaania
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 dl
Maapähkinälevitettä
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Soodaa
1/2 tl
Suolaa
3 rkl
Rypsiöljyä

Koristeeksi

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kulhossa kermaviilin, maapähkinätahnan, kananmunan ja sokerin kanssa. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan öljyn kanssa.

Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki. Koristele tomusokerilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

196

821

5,6 g

0,7 g

31,5 g

11,6 g

1,3 g

4,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Maapähkinälevitettä,

1 tl Soodaa,

0,5 tl Suolaa,

Tomusokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli