Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nouda Yhteishyvä-lehti kauppareissun yhteydessä

Saat Yhteishyvä-lehden S-ryhmän kaupoista veloituksetta S-Etukortilla.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.9.2022
|
Muokattu: 8.5.2024

Yhteishyvä-lehti on ilmainen kaikille asiakasomistajille – saat lehden veloituksetta S-Etukortilla. Voit poimia lehden mukaan lehden ilmestymispäivästä alkaen S-marketeista, Prismoista, Saleista, Food Market Herkusta ja Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat) kautta maan.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Yhteishyvä-lehti on jaossa S-ryhmän myymälöissä vuonna 2024 seuraavasti:

  • 10.2.–10.3. (Yhteishyvä 1/24)
  • 10.5.–10.6. (Yhteishyvä 2/24)
  • 10.8.–10.9. (Yhteishyvä 3/24)
  • 10.11.–10.12. (Yhteishyvä 4/24)

Yhteishyvä-lehti on ajatuksia avartava lukupaketti ajankohtaisia aiheita, tunteikkaita tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä vastuullisempaan arkeen ja elämään. Yhteishyvä-lehti on myös sesonkiin sopivaa ruokaa ja oivaltavia reseptejä. Uudet aiheet muun muassa matkailusta, hyvinvoinnista ja retkeilystä tuovat lehteen lisää monipuolista luettavaa.

Suomalaisten rakastamat, laadukkaat reseptit löytyvät jatkossa sekä Yhteishyvä-lehden sivuilta että tuttuun tapaan verkkosivuilta.

Kysymyksiä ja vastauksia myymäläjakelusta

Miksi Yhteishyvä jaellaan S-ryhmän kaupoissa kotipostitusten sijaan?

Yhteishyvä on kaikkien asiakasomistajiemme saatavilla ilmaiseksi. Lehti on noudettavissa sekä S-ryhmän kaupoista että ruoan verkkokaupasta (S-kaupat).

Lehti on ollut myymäläjakelussa toukokuusta 2023 alkaen ja asiakkaamme ovat pitäneet muutosta myönteisenä: ympäristönäkökulmat, valinnanvapaus ja lehden helppo saatavuus kauppareissulla ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta.

Yhteishyvä uudistuu: luvassa on lisää satsauksia Yhteishyvän digisisältöihin sekä uudistunut lukupaketti printtilehtenä myymälöistä mukaan napattavaksi.

Onko Yhteishyvä-lehti ilmainen?

Yhteishyvä on kaikille asiakasomistajille ilmainen S-Etukortilla. Ilman vihreää S-Etukorttia lehti maksaa neljä euroa.

Yhteishyvä on osuuskaupan asiakasomistajien oma media, ja Yhteishyvä-lehti on asiakasetu asiakasomistajillemme.

Yhteishyvä.fi-sivuston suositut ja laadukkaat reseptit ja mielenkiintoiset artikkelit ovat kaikkien saatavilla.

Lähimarketissani ei ollut Yhteishyvä-lehteä, mistä saan lehden?

Yhteishyvä on saatavilla ostosreissulla S-marketeista, Prismoista, Saleista, Food Market Herkusta ja Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat) kautta maan.

Yhteishyvä ilmestyy neljä kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa. Lehti jaellaan myymälöissä kuukauden ajan ilmestymisen jälkeen tai niin kauan kuin lehtiä myymälässä riittää.

Tilaan vain verkkokaupasta, miten saan Yhteishyvä-lehden?

Voit tilata lehden ruoan verkkokaupasta (S-kaupat.fi ja mobiilisovellus) muun verkkokauppatilauksen mukana. Lehti on ilmainen asiakasomistajille.

Löydät lehden S-kaupat.fi:n etusivulta tai voit etsiä lehden hakusanalla Yhteishyvä. Lehti lisätään ostoskoriin.

Kun olet kirjautunut omilla S-tunnuksillasi S-kaupat.fi:hin, saat lehden ilmaiseksi. Lehden hinta on 4 euroa muille kuin asiakasomistajille.

Onko Yhteishyvän jakelussa alueellisia poikkeuksia?

Lehden jakelussa on muutamia alueellisia poikkeuksia.

  • Hok-Elannon alueella lehteä ei jaeta Alepa-myymälöissä.
  • Hämeenmaan Osuuskaupan alueella lehteä ei ole saatavilla Sokos Lahdessa.
  • Kymen Seudun Osuuskaupan alueella lehden voi napata mukaan myös ABC-liikennemyymälöistä (Koria, Tuohikotti, Kausala, Valkeala, Amiraali, Anjalankosi, Kippari, Majakka, Utti) sekä Kouvolan ja Kotkan Sokos-hotelleista.
  • Osuuskauppa VBO:n alueella lehden voi noutaa myös ABC-liikennemyymälöistä (Kuninkaantie, Karjaa ja Pickala), Porvoon Rossosta ja Bacaro Doppiosta sekä S-Gardenista.
  • Pirkanmaan Osuuskaupan alueella lehden voi noutaa seuraavista ABC-liikennemyymälöistä: Orivesi, Akaa Toijala, Nokia Kolmenkulma, Pirkkala, Tampere Lähdesjärvi, Ylöjärvi Teivo, Liikenneasema Kaleva Tampere

Voinko lukea Yhteishyvä-lehteä verkossa?

Yhteishyvä.fi-sivulla voit lukea kaikkia Yhteishyvän sisältöjä ja lisäksi voit lukea näköislehteä täältä.

En haluaisi hakea Yhteishyvä-lehteä myymälästä, voinko saada sen kotiin?

Valitettavasti lehteä ei jaeta enää postitse. Lehti on saatavilla S-marketeista, Prismoista, Saleista, Food Market Herkusta ja Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat) kautta maan.

Lehdet olivat loppuneet lähimyymälästäni, voinko noutaa toisesta myymälästä / mökkipaikkakunnaltani / muulta kuin oman alueosuuskauppani alueelta?

Lehden voi noutaa mistä tahansa jakelussa mukana olevasta kaupasta.

Miksi Yhteishyvä ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa jatkossa? 

Kehitämme Yhteishyvä-lehteä ja lisäksi satsaamme digitaaliseen tarinankerrontaan ja yhteishyvä.fi:n sisältöihin. Suomalaisten arki ja mediankäyttö on jo vuosien ajan siirtynyt yhä enemmän digitaalisiin kanaviin.

Onko Yhteishyvä-lehti vain suomenkielinen?

Samarbete-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Yhteishyvä-lehden tavoin. Samarbeten voi napata mukaan ilmaiseksi S-Etukortilla osasta myymälöitä seuraavien osuuskauppojen alueilla: Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa (Eepee), pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto, Keski-Pohjanmaan Osuuskauppa (KPO), Suur-Seudun Osuuskauppa (SSO), Turun Osuuskauppa (TOK) ja Varuboden-Osla (VBO). Voit tarkastaa Samarbeteä jakavat myymälät ja lukea näköislehden osoitteessa samarbete.fi.

Miksi Yhteishyvä-lehteä ei ole jaossa ABC:lla tai Sokos Hotelleissa?

Lehti on saatavilla varsin laajalla verkostolla S-marketeista, Prismoista, Saleista, Food Market Herkusta ja Sokoksista sekä S-kaupat.fi-verkkokaupasta kautta maan. Tutkimme, että ruokakauppojemme laaja verkosto on varsin kattava lehden jakeluun.

Joillakin alueilla lehteä jaellaan tämän verkoston lisäksi ylimääräisissä toimipaikoissa, kuten ABC-asemalla tai hotelleissa. Näissä voi olla alueellisia eroja.

Voiko myös rinnakkaisjäsen noutaa lehden? Aiemmin lehti tuli vain pääjäsenelle. 

Kyllä, jokainen S-Etukortin haltija voi noutaa lehden kaupasta.

Voinko ottaa mukaani useamman Yhteishyvä-lehden?

Yhtä S-Etukorttia kohden voi lunastaa korkeintaan kolme Yhteishyvä-lehteä.

Voiko sukulaiseni/ystäväni noutaa lehden puolestani?

Kyllä voi. Lehden voi noutaa näyttämällä S-Etukorttia.

Miksi Sesonki-liite ei ole enää erillinen? Keräsin niitä vuosikymmeniä!

Irtonainen Sesonki-liite ei valitettavasti toimi kovin hyvin myymäläjakelussa, koska se tipahtaa helposti välistä pois. Tämä oli yksi syistä, jonka vuoksi päätimme siirtää inspiroivat ja arkea helpottavat reseptimme osaksi lehden sivuja.

Muistathan, että kaikki lehden ruokaohjeet (ja paljon lisää) löydät täältä Yhteishyvän verkkosivuilta. Yhteishyvän verkkosivuilla pystyt myös tallentamaan omat suosikkireseptisi. Mukavia hetkiä keittiöön reseptiemme parissa!