Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikonloppuna on aikaa herkutella

Viikonloppuna on aikaa kokata ajan kanssa ja pysähtyä ruoan äärellä. Mitä herkkuja syötäisiin tänä viikonloppuna: pannariaamiaista, brunssia, meheväksi hautunutta pataruokaa vai kenties pizzaa? Katso rennot ja herkulliset reseptit viikonlopun viettoon.

Ideat ja reseptit viikonloppuruokaan – herkuttele rennosti

Viikonloppu on täydellinen hetki nauttia ruoasta ilman kiirettä. Kun arjen aikataulut hellittävät, on aikaa kokeilla uusia makuja ja valmistaa ruokaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Viikonloppuruoka saa olla hieman juhlavampaa, mutta sen ei tarvitse olla monimutkaista – tärkeintä on hyvä maku ja rento tunnelma.

Inspiraatiota viikonloppuun tarjoavat esimerkiksi pitkään haudutetut padat, uunissa kypsyvät pastat, mehevät kasvislasagnet tai itse tehdyt pizzat. Myös satokauden kasvikset kannattaa hyödyntää – ne tuovat ruokaan tuoreutta, väriä ja makua. Kun valitset sesongin raaka-aineita, saat samalla myös edullista ruokaa.

Viikonloppuna voi panostaa myös jälkiruokaan: helppo marjapiirakka, suklaamousse tai pannukakku kruunaavat aterian. Katso parhaat ideat ja reseptit viikonloppuruokaan ja tee viikonlopusta herkullinen hetki.

Teksti: Yhteishyvän toimitus
12.2.2025 | Päivitetty 9.4.2025