Löytyykö keittiön kaapeista nahistuneita vihanneksia, leivänkannikoita ja eilisen tähteitä? Ei hätää! Näillä resepteillä loihdit nimittäin rippeistä aivan uusia herkkuja. Hyvää hävikistä -artikkelisarjamme opettaa, miten hyödynnät eri raaka-aineet niin, ettei hävikkiä pääse syntymään. Katso myös vinkit erilaisten ruokien käyttöön, hävikkiruokapäivän pitämiseen ja kahden päivän arkiruokataktiikkaan, jonka avulla hävikki vähenee kuin itsestään.
![Paistettu katkarapuriisi](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/2TMWDt94OQ8y2KyQO2kI6m/8526ca220e956b7da13eee31ac71705c/10ec3245-7c7b-59bc-9b7f-80ddf1c8972f.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Paistettu katkarapuriisi](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/2TMWDt94OQ8y2KyQO2kI6m/8526ca220e956b7da13eee31ac71705c/10ec3245-7c7b-59bc-9b7f-80ddf1c8972f.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Pidä hävikkiruokapäivä! Näihin ruokiin saat upotettua kaikki jääkaapin jämät