Kasvispannari

arvosana4/5

(1)arvio
8 Annosta

60 min (josta 30 min aktiivista)

Pannukakku voi olla myös suolainen. Tämä pannari täytetään kesäkurpitsalla, lehtikaalilla ja juustolla. Suussa sulava kasvispannari maistuu keiton kanssa tai iltapalana.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
100 gmargariinia
8 dlmaitoa
3 kplkananmunaa
4 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 tlmeiramia
1/2 tlsuolaa
50 glehtikaalia
350 gkesäkurpitsaa
150 gjuustoraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Sulata margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa puolet maidosta ja munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet. Lisää seos munamaitoon. Sekoita joukkoon loppu maito ja rasva.

    MääräAinesosa
    100 gmargariinia
    8 dlmaitoa
    3 kplkananmunaa
    4 dlvehnäjauhoja
    1 tlleivinjauhetta
    1 tlmeiramia
    1/2 tlsuolaa
  2. 2

    Riivi lehtikaalien paksuimmat ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi.

    MääräAinesosa
    50 glehtikaalia
    350 gkesäkurpitsaa
  3. 3

    Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipannulle. Levitä kasvikset ja juustoraaste päälle. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

    MääräAinesosa
    150 gjuustoraastetta

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Margariinia, 1 tl Leivinjauhetta, 1 tl Meiramia, 0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä