Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uusi vuosi 2024 – parhaat ruokaideat uudenvuoden juhliin!

Perunasalaattia ja keitettyjä nakkeja, cocktail-kutsut vai kolmen ruokalajin illallinen? Uudenvuoden herkuissa tyyli on vapaa. Katso reseptit, juomavinkit ja uudenvuoden menu!

Herkullisia ideoita uudenvuoden ruokiin

Hyvästele kulunut vuosi ja toivota uusi tervetulleeksi hyvällä ruoalla! Maistuisiko perinteinen uudenvuoden ruoka perunasalaatti ja nakit? Täydennä helppo uudenvuoden menu hauskoilla dippailtavilla lihapullilla ja hedelmäisellä uudenvuoden boolilla. Vai tarjoaisitko uuniperunoita? Kun teet alkuun raikkaan salaatin ja kylkeen pari maistuvaa täytettä, syntyy herkullinen uudenvuoden illallinen helposti.

Tarjoiluihin voi hakea inspiraatiota myös maailmalta. Tee naposteltavaksi sopivia espanjalaisia tapaksia ja tarjoa boolin sijaan karpalosangriaa. Tai hae herkut Italian keittiöstä ja leivo pirskeisiin pizzabuffet. Kun hallussa on hyvä pizzapohjan ohje, voit valita täytteet oman makusi mukaan. Uudenvuoden juhlissa maistuu taatusti myös maukas focaccia. Monen uuteenvuoteen kuuluvat lempeän mausteiset texmex-ruoat, kuten nachopelti, guacamole ja tacot.

Vuoden ensimmäinen päivä on ihana aloittaa runsaalla bagel-brunssilla, joka tuo juhlan tuntua heti vuoden alkuun.

Uudenvuoden menut ja parhaat pikkusuolaiset

Uudenvuoden juomat – boolia, kuohuvaa ja sangriaa!

Uutenavuotena skoolataan raikkailla juomilla. Kokeile karpaloilla maustettua sangriaa tai siideripohjaista boolia, johon lisätään kauden parhaita hedelmiä. Kuohuviinistä tulee entistä näyttävämpi juhlajuoma, kun maustat sen mansikapyreellä tai puolukkasiirapilla.

Uudenvuoden makeat herkut

Makeat herkut kuuluvat myös uudenvuoden juhlintaan. Teetkö raikkaan hedelmäisen jälkiruoan vai valitsetko jotakin suklaista? Tähtisädetrifle on taattu uudenvuodenjuhlien katseenvangitsija, jossa yhdistyvät raikkaat ja täyteläiset maut.

Juhlava uudenvuoden kakku

Juhlan kruunaa tietenkin kakku. Tekisitkö vuoden viimeiseksi kakuksi vaikkapa täyteläisen juustokakun, kepeän pavlovan tai britakakun, jossa maistuu vielä ripaus joulua?

Kaikki reseptit uudenvuoden juhlintaan