Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Janssonin perunat

Tervetuloa 2022 – parhaat reseptit uudenvuoden juhliin!

Perunasalaattia ja keitettyjä nakkeja, cocktail-kutsut vai kolmen ruokalajin illallinen? Uudenvuoden herkuissa tyyli on vapaa. Katso reseptit, juomavinkit ja menuehdotukset uuteenvuoteen!

Herkullisia ideoita uuden vuoden ruokiin

Hyvästele kulunut vuosi ja toivota uusi tervetulleeksi hyvällä ruoalla! Maistuisiko perinteinen perunasalaatti keitettyjen nakkien kanssa? Täydennä helppo uudenvuoden menu hauskoilla dippailtavilla lihapullilla ja hedelmäisellä uudenvuoden boolilla. Vai tarjoaisitko uuniperunoita? Kun teet alkuun raikkaan salaatin ja kylkeen pari maistuvaa täytettä, syntyy herkullinen uudenvuoden illallinen helposti.

Tarjoiluihin voi hakea inspiraatiota myös maailmalta. Tee naposteltavaksi sopivia espanjalaisia tapaksia ja tarjoa boolin sijaan karpaloista sangriaa. Tai hae herkut Italian keittiöstä ja leivo pirskeisiin pizzabuffet. Kun hallussa on hyvä pizzapohjan ohje, voit valita täytteet oman makusi mukaan. Monen uuteenvuoteen kuuluvat myös lempeän mausteiset texmex-ruoat, kuten nachovuoka, guacamole ja tacot.

Juhlan kruunaa tietenkin kakku. Tekisitkö vuoden viimeiseksi kakuksi vaikka täyteläisen juustokakun, kepeän pavlovan tai britakakun, jonka maussa on vielä ripaus joulua?

Uudenvuoden menut, parhaat pikkusuolaiset ja hurmaavat juustokakut

Uudenvuoden juomat – boolia, kuohuvaa ja sangriaa!

Kaikki reseptit uudenvuoden juhlintaan