Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Persimonjuustokakku

Tervetuloa 2023 – parhaat reseptit uudenvuoden juhliin!

Perunasalaattia ja keitettyjä nakkeja, cocktail-kutsut vai kolmen ruokalajin illallinen? Uudenvuoden herkuissa tyyli on vapaa. Katso reseptit, juomavinkit ja menuehdotukset uuteenvuoteen!

Herkullisia ideoita uuden vuoden ruokiin

Hyvästele kulunut vuosi ja toivota uusi tervetulleeksi hyvällä ruoalla! Maistuisiko perinteinen perunasalaatti keitettyjen nakkien kanssa? Täydennä helppo uudenvuoden menu hauskoilla dippailtavilla lihapullilla ja hedelmäisellä uudenvuoden boolilla. Vai tarjoaisitko uuniperunoita? Kun teet alkuun raikkaan salaatin ja kylkeen pari maistuvaa täytettä, syntyy herkullinen uudenvuoden illallinen helposti.

Tarjoiluihin voi hakea inspiraatiota myös maailmalta. Tee naposteltavaksi sopivia espanjalaisia tapaksia ja tarjoa boolin sijaan karpaloista sangriaa. Tai hae herkut Italian keittiöstä ja leivo pirskeisiin pizzabuffet. Kun hallussa on hyvä pizzapohjan ohje, voit valita täytteet oman makusi mukaan. Monen uuteenvuoteen kuuluvat myös lempeän mausteiset texmex-ruoat, kuten nachovuoka, guacamole ja tacot.

Uudenvuoden menut ja parhaat pikkusuolaiset

Uudenvuoden juomat – boolia, kuohuvaa ja sangriaa!

Juhlava kakku uuteenvuoteen

Juhlan kruunaa tietenkin kakku. Tekisitkö vuoden viimeiseksi kakuksi vaikkapa täyteläisen juustokakun, kepeän pavlovan tai britakakun, jossa maistuu vielä ripaus joulua?

Kaikki reseptit uudenvuoden juhlintaan