Karpalosangria | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karpalosangria

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Seurustelujuoma sangria tuunataan joulun makuiseksi mausteilla ja kirpeällä karpalolla.

Ainekset

1 l
Omenatäysmehua
2 rkl
Sokeria
Pala inkivääriä
2 kpl
Kanelitankoa
3 kpl
Tähtianista
1 kpl
Omena
1 kpl
Appelsiini
2 dl
Pakastekarpaloita
1 kpl
Pieni pullo (0,33 l) kivennäisvettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta mehu, sokeri, inkivääri, kanelitangot ja tähtianikset. Peitä kannella ja anna jäähtyä tunnin ajan. Jäähdytä juoma jääkaapissa kylmäksi. Poista mausteet.

Pese hedelmät hyvin. Lohko omena ja viipaloi appelsiini. Laita hedelmäpaloja ja jäisiä karpaloita kerroksittain kannuun. Kaada päälle maustettu omenamehu ja kivennäisvesi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 5.12.2016
Muokattu: 9.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

371

89

0,3 g

19,8 g

19,8 g

1,1 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala inkivääriä,

Kanelitankoa,

Tähtianista,

Pieni pullo (0,33 l) kivennäisvettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli