Karpalosangria
Ainekset
Valmistus
Kiehauta mehu, sokeri, inkivääri, kanelitangot ja tähtianikset. Peitä kannella ja anna jäähtyä tunnin ajan. Jäähdytä juoma jääkaapissa kylmäksi. Poista mausteet.
Pese hedelmät hyvin. Lohko omena ja viipaloi appelsiini. Laita hedelmäpaloja ja jäisiä karpaloita kerroksittain kannuun. Kaada päälle maustettu omenamehu ja kivennäisvesi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
95
397
0,3 g
—
21,0 g
21,0 g
1,3 g
0,6 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala inkivääriä,
Kanelitankoa,
Tähtianista.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli