Basilikapatongit
Kuohkea juusto-omeletti
Helppo kikhernesalaatti
Chimichurri-hampurilaiset
Kanapaella
Chorizopaella
Sokerilohi ja wasabimuusi
Valkosipulileipä
Puikulamuusi ja ruskistettu salviavoi
Puolikkaat uuniperunat
Wasabisilli
Salviapestopasta
Chili sin carne kauralla
Sitruunainen kanapata
Juuresgnocchit ja salvia-voikastike
Falafelit masala-kastikkeessa
Chutney kruunaa ruoan – Näin teet parhaat chutneyt hedelmistä ja vihanneksista
Grilliruoan mehukas salaisuus on marinadi – opi helppo perusohje sekä herkulliset maustamisvinkit
Makkara-tuoretomaattipasta
Grillattu varhaiskaali chili-sitruunakastikkeella
Grillatut siikanyytit
Uunilohi minttupestolla
Retiisisalaatti ja minttuvinegretti
Rakuuna on takuuvarma pari kanalle, kalalle ja kananmunille – klassikkoyrtti on myös monen kastikkeen ja maustevoin tärkein maustaja
Monipuolinen minttu on luottomauste monessa maailman keittiössä: tuo sillä raikkautta salaatteihin, juomiin ja suolaisiin ruokiin
Uutta makua kesän ruokiin! Ota haltuun nämä 3 yrttikastiketta: pesto, chimichurri ja salsa verde
Sitruunamelissa maistuu muutenkin kuin mansikkakakun koristeena – kokeile raikasta yrttiä kalan kanssa, kastikkeissa ja salaateissa
Yrtin käyttötapaan ja säilytykseen vaikuttaa ennen kaikkea yksi asia – tiedätkö jo keskeisimmän eron yrttien välillä?
Basilika on parasta! Suosikkiyrtti maustaa italialaisen keittiön klassikot, piristää tuttuja arkiruokia ja tuo jälkiruokiin jännittävän säväyksen
Ei pelkkä koriste – raikkaanmakuinen lehtipersilja on keittiön yleisyrtti, joka korostaa niin lihan, kalan kuin kasvisten makua
Kokeile lipstikkaa – vahva-arominen yrtti antaa umamista makua kastikkeisiin, patoihin ja keittoihin
Vehnänoras tarjoaa vihervoimaa helpossa muodossa – surauta siitä smoothie tai silppua tuoreena ruokiin
Yhdistä yrtti ja juures – löydä parhaat makuparit
Rosmariini rakastaa perunaa ja riistaa, mutta maistuu myös leivonnassa ja drinkkien koristeena
Ei pelkästään pizzan päälle – mainettaan monipuolisempi oregano rakastaa tomaattia, italialaisia ruokia ja kreikkalaisia reseptejä
Huoneenlämpöä, vettä ja valoa: näin saat kaupan ruukkuyrtit säilymään pidempään
Anna timjamin yllättää! Monipuolinen yrtti maustaa liha- ja tomaattiruoat, viihtyy viinin seurassa ja sujahtaa sulavasti makeisiin herkkuihin
Tuore chili lämmittää tutut ruoat entistäkin herkummiksi
Tunnetko jo meiramin? Aromikas oreganon sukulainen viihtyy vahvojen makujen seurana
Sesongissa nyt: kipakka inkivääri maustaa flunssajuoman ja piristää tutut ruoat kakkutaikinasta keittoon
Pidätkö valkosipulista? Nämä 3 makuparia on koettava!
Värjäsikö kurkuma kädet ja keittiövälineet? Näin vältät ja poistat tahrat!