Työ | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Työ

Kaikki aiheesta Työ

Jarmo Tyynelä (oik.) vastaa tulokkaiden perehdytyksestä. Vltavasta lainaan tullut Aki Rytkönen on kuudetta päivää töissä kaupassa.
Jarmo Tyynelä (oik.) vastaa tulokkaiden perehdytyksestä. Vltavasta lainaan tullut Aki Rytkönen on kuudetta päivää töissä kaupassa.

Ravintolasta kauppaan töihin tullut Aki: ”Kaupan työntekijöiden arvostus on noussut ihan hirveästi!”

Noin 14 000 nuorta saa vuosittain kesätyön S-ryhmältä. Osuuskaupat näkevät paljon vaivaa, jotta koko hakuprosessi olisi nuorelle myönteinen kokemus.
Noin 14 000 nuorta saa vuosittain kesätyön S-ryhmältä. Osuuskaupat näkevät paljon vaivaa, jotta koko hakuprosessi olisi nuorelle myönteinen kokemus.

Maistuisiko kesäduuni, josta jää hyvä mieli?

Doron Karavani hymyilee iloisesti
Doron Karavani hymyilee iloisesti

Suositun pikaruokaketjun perustaja ei osannut ennustaa kasvisruoan suosion nousua

Itämeren tilan koheneminen itäisellä Suomenlahdella ilahduttaa kalastaja Mikael Lindholmia. Hän nauttii työpäivistä uivassa konttorissaan.
Itämeren tilan koheneminen itäisellä Suomenlahdella ilahduttaa kalastaja Mikael Lindholmia. Hän nauttii työpäivistä uivassa konttorissaan.
Soita video

Loviisalainen kalastaja-Mikael iloitsee puhdistuvasta Itämerestä – ”Ei ole ikävä entiseen työhön”

Kesätyössä S-ryhmässä
Kesätyössä S-ryhmässä

Nuoret työntekijät toivovat: ”Hyvä pomo ja palautetta mieluiten heti”

Nuoret itse ovat jo sisäistäneet, että tulevaisuuden työ on tyystin toisenlaista kuin nykyään.
Nuoret itse ovat jo sisäistäneet, että tulevaisuuden työ on tyystin toisenlaista kuin nykyään.

Neljä nuorta pohti, millaista työtä he tekevät 10 vuoden päästä: ”Luulen, ettei sitä ole vielä olemassakaan”

Robotisaatio on yksi osa isoa trendiä, teknologioiden kehittymistä.
Robotisaatio on yksi osa isoa trendiä, teknologioiden kehittymistä.

Teknologia työparina ja työkuntoisena vielä 100-vuotiaana? Näin asiantuntijat arvioivat, millaista on tulevaisuuden työ

Veli-Pekka Ääri
Veli-Pekka Ääri

Nuoret eivät halua haahuilla, vaan tehdä töitä

Taukojumppa pääkonttorissa vuonna 1963
Taukojumppa pääkonttorissa vuonna 1963

”Olemme koulutuksessa, palaamme ensi viikolla” – katso idylliset kuvat aikuiskoulutuksen alkuvuosilta

Anne Nieminen alkoi opiskella aikuisiällä lääkäriksi, unelma-ammattiinsa
Anne Nieminen alkoi opiskella aikuisiällä lääkäriksi, unelma-ammattiinsa

Diplomi-insinööri halusi vaihtaa alaa ja opiskelee nyt lääkäriksi: ”Ahdisti ajatus, että tekisin väärää työtä 40 vuotta”

Sebastian Katterin toteutunut unelma on ruokarekka, vanha saksalainen postiauto.
Sebastian Katterin toteutunut unelma on ruokarekka, vanha saksalainen postiauto.

Sebastian Katter päätti ryhtyä yrittäjäksi purjehtiessaan Atlantin yli: ”Vaikka se ei aina siltä tunnu, voin sanoa eläväni unelmaani”

Tarmo Öhman ja Elise Murre-Öhman ovat mukana Tankkaustarinat-sarjassa.
Tarmo Öhman ja Elise Murre-Öhman ovat mukana Tankkaustarinat-sarjassa.

Mummot pois muotista! Elise, 60, teki pin up -kalenterin ja opiskelee oikeustiedettä

Ashraf Halabi työskentelee ABC-ravintolan keittiössä.
Ashraf Halabi työskentelee ABC-ravintolan keittiössä.

Syyrialainen Ashraf nauttii työstään Lohjan ABC:llä – takana on pako kotimaasta: ”Matkan aikana emme jaksaneet unelmoida mistään"

Tabletti kuvaa keskustelua
Tabletti kuvaa keskustelua

Tulevaisuudentutkijan mukaan uusi tekniikka luo ammatteja: ”Ryhtyisitkö robottien suutariksi tai tekoälyn empatiavalmentajaksi?”

Suomalainen Menestysresepti 2019 -semifinaali järjestettiin Helsingin Suvilahdessa 30.1.2019.
Suomalainen Menestysresepti 2019 -semifinaali järjestettiin Helsingin Suvilahdessa 30.1.2019.
Yhteistyössä:Suomalainen menestysresepti

27 yrittäjää kisasi viimeiseen asti: näin Menestysreseptin kuusi finalistia valittiin

Silli kutee keväällä, kesällä se syö ja pulskistuu. Syksyllä rasva imeytyy lihakseen ja silloin silli on parhaimmillaan.
Silli kutee keväällä, kesällä se syö ja pulskistuu. Syksyllä rasva imeytyy lihakseen ja silloin silli on parhaimmillaan.

Suomalaisen silliperinteen pelastajat – ”Salaisuus on raaka-aineen laatu”