Työ | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Työ

Kaikki aiheesta Työ

Kesätyössä S-ryhmässä

Nuoret työntekijät toivovat: ”Hyvä pomo ja palautetta mieluiten heti”

Nuoret itse ovat jo sisäistäneet, että tulevaisuuden työ on tyystin toisenlaista kuin nykyään.

Neljä nuorta pohti, millaista työtä he tekevät 10 vuoden päästä: ”Luulen, ettei sitä ole vielä olemassakaan”

Robotisaatio on yksi osa isoa trendiä, teknologioiden kehittymistä.

Teknologia työparina ja työkuntoisena vielä 100-vuotiaana? Näin asiantuntijat arvioivat, millaista on tulevaisuuden työ

Veli-Pekka Ääri

Nuoret eivät halua haahuilla, vaan tehdä töitä

Taukojumppa pääkonttorissa vuonna 1963

”Olemme koulutuksessa, palaamme ensi viikolla” – katso idylliset kuvat aikuiskoulutuksen alkuvuosilta

Anne Nieminen alkoi opiskella aikuisiällä lääkäriksi, unelma-ammattiinsa

Diplomi-insinööri halusi vaihtaa alaa ja opiskelee nyt lääkäriksi: ”Ahdisti ajatus, että tekisin väärää työtä 40 vuotta”

Sebastian Katterin toteutunut unelma on ruokarekka, vanha saksalainen postiauto.

Sebastian Katter päätti ryhtyä yrittäjäksi purjehtiessaan Atlantin yli: ”Vaikka se ei aina siltä tunnu, voin sanoa eläväni unelmaani”

Tarmo Öhman ja Elise Murre-Öhman ovat mukana Tankkaustarinat-sarjassa.

Mummot pois muotista! Elise, 60, teki pin up -kalenterin ja opiskelee oikeustiedettä

Ashraf Halabi työskentelee ABC-ravintolan keittiössä.

Syyrialainen Ashraf nauttii työstään Lohjan ABC:llä – takana on pako kotimaasta: ”Matkan aikana emme jaksaneet unelmoida mistään"

Tabletti kuvaa keskustelua

Tulevaisuudentutkijan mukaan uusi tekniikka luo ammatteja: ”Ryhtyisitkö robottien suutariksi tai tekoälyn empatiavalmentajaksi?”

Suomalainen Menestysresepti 2019 -semifinaali järjestettiin Helsingin Suvilahdessa 30.1.2019.
Yhteistyössä:Suomalainen menestysresepti

27 yrittäjää kisasi viimeiseen asti: näin Menestysreseptin kuusi finalistia valittiin

Silli kutee keväällä, kesällä se syö ja pulskistuu. Syksyllä rasva imeytyy lihakseen ja silloin silli on parhaimmillaan.

Suomalaisen silliperinteen pelastajat – ”Salaisuus on raaka-aineen laatu”

Jos Johan Porkkala näyttää mielestäsi tutulta, olet saattanut nähdä hänet televisiossa. Johan on ollut mukana Maajussille morsian -ohjelmassa.

Johan kynti peltoa jo 10-vuotiaana – maatila on siirtynyt isältä pojalle neljässä sukupolvessa

Kotaniemen tilan Heikki Salomaa ja Anni Tuomivaara odottavat lumien sulamista ja uusien viljelykokeilujen aloittamista.

Maitotilan nuoren isännän kova paikka: ensin sadekesä ja sitten rutikuivaa – Heikki lähti mukaan hiilensidontaan

Miika Lipiäisen työpäivä saattaa kulua yhtä hyvin Kyrö Distilleryllä kuin Japanissa.

Pohjalaisilla on pokkaa: Kyrö Distillery teki peliliikkeen Lontoossa – ”Sanoin, että nyt on homma kunnossa”

Oskari Laine vanhempiensa Timo ja Kirsi Laineen kanssa.

Työ kaupassa saa Oskun hymyilemään - hän ei puhu, mutta tekee ahkerasti hyllytystyötä