Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot blinit

timer-icon30 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Valmiista pakasteblineistä saa nopeasti herkut alkupalapöytään tai illanviettoon. Pyöräytä blineille yksi tai useampi täyte: punajuuri-fetatäyte, skagenröratäyte tai savuporotäyte.

Ainekset

440 g
(8 kpl) blinejä (Herkku, pakaste, 2 pkt, à 220 g)
voita paistamiseen

Punajuuri-fetatäyte

450 g
(1 pkt) esikeitettyjä punajuuria
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 rkl
hunajaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa
pinjansiemeniä
timjamia hienonnettuna

Skagenröratäyte

400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja
1 kpl
pieni sipuli
1/2 kpl
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
tilliä hienonnettuna

Savuporotäyte

80 g
(1 pkt) poron kylmäsavupaistia
1 kpl
pieni punasipuli
1/2 kpl
ruukkua persiljaa
200 g
(1 rs) savuporo-tuorejuustoa
150 g
(1 prk) smetanaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
persiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata blinit pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista haluamasi täyte.

440 g
(8 kpl) blinejä (Herkku, pakaste, 2 pkt, à 220 g)
2

Punajuuri-fetatäyte: Kuutioi punajuuret. Murenna feta ja säästä noin ¼ viimeistelyyn. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

450 g
(1 pkt) esikeitettyjä punajuuria
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 rkl
hunajaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa
3

Skagenröratäyte: Sulata katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

1 kpl
pieni sipuli
400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja
1/2 kpl
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
tilliä hienonnettuna
4

Savuporotäyte: Hienonna paisti. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilja. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

80 g
(1 pkt) poron kylmäsavupaistia
1 kpl
pieni punasipuli
1/2 kpl
ruukkua persiljaa
200 g
(1 rs) savuporo-tuorejuustoa
150 g
(1 prk) smetanaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
persiljaa hienonnettuna
5

Paista blinit voissa pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

voita paistamiseen
6

Tarjoa blinit täytteiden kanssa. Viimeistele punajuuri-fetablinit pinjansiemenillä, fetalla ja timjamilla, skagenrörablinit tillillä ja savuporoblinit persiljalla.

timjamia hienonnettuna
pinjansiemeniä
persiljaa hienonnettuna

Ravintosisältö on laskettu punajuuri-fetatäytteelle.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 27.9.2024
|
Muokattu: 27.9.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

339

1417

25,5 g

14,8 g

16,9 g

8,0 g

1,9 g

9,8 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

voita paistamiseen,

pinjansiemeniä,

timjamia hienonnettuna,

400 g (1 ps) kuorittuja katkarapuja,

1 kpl pieni sipuli,

0,5 kpl ruukkua tilliä,

150 g (1 prk) ranskankermaa,

1 dl majoneesia,

1 rkl sitruunanmehua,

0,25 tl suolaa,

0,25 tl mustapippuria rouhittuna,

tilliä hienonnettuna,

80 g (1 pkt) poron kylmäsavupaistia,

1 kpl pieni punasipuli,

0,5 kpl ruukkua persiljaa,

200 g (1 rs) savuporo-tuorejuustoa,

0,5 tl mustapippuria rouhittuna,

persiljaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli