Sulata taikinapallot huoneenlämmössä 3 tuntia tai jääkaapissa yön yli.
Leikkaa taikinapallot viiteen osaan. Taputtele taikinapalat öljytyillä käsillä hyvin ohuiksi, nakin pituisiksi soikioiksi leivinpaperin päälle kahdelle pellille.
Ripottele päälle juustoraastetta. Tee nakkeihin viiltoja ja paina nakit taikinan pinnalle. Paina muutama basilikan lehti päälle. Paista hodarit 275-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.
Valmistele lisukkeet. Hienonna sipuli ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Tarjoa pizzahodarit sipuli- ja tomaattikuutioiden, kurkkusalaatin, majoneesin ja basilikan kanssa.
Vinkki: Muista ottaa pakastetaikina sulamaan mieluiten edellisenä päivänä tai sulata sitä huoneenlämmössä 3 tuntia. Jos haluat nopeuttaa taikinan sulamista, sulata pallot 40-asteisessa uunissa. Tarkkaile sulamista ja kääntele palloja, jotta taikina ei kypsy.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
96
401
8,0 g
3,0 g
0,9 g
0,8 g
0,3 g
5,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
680 g (1 ps) Kotimaista-pizzataikinaa (pakaste),
Kotimaista-kurkkusalaattia,
Kotimaista-majoneesia,
Kotimaista-basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli