Ruskista jauheliha. Lisää tomaattisose, vesi, tacomausteseos, suola ja mustapippuri. Sekoita ja kypsennä 5 minuuttia.
Lastaa uuninkestävälle tarjoiluvadille kerroksittain maissilastuja, jauhelihaseosta, salsakastiketta ja juustokastiketta. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia.
Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli. Hienonna kevätsipulit ja korianteri. Pese lime ja leikkaa se lohkoiksi. Viimeistele kuuma nachopelti paloitelluilla kasviksilla, yrteillä ja jalapenoviipaleilla. Purista halutessasi limestä mehua päälle. Tarjoa lämpimänä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
559
2342
31,8 g
9,3 g
37,3 g
7,3 g
3,3 g
28,0 g
4,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl tomaattisosetta,
2 rkl tacomaustetta,
mustapippuria rouhittuna,
1 dl Jalopenoviipaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli