Jäähdytä siideri, mehut ja hedelmät jääkaappikylmiksi.
Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet koputtelemalla kuorta boolimaljan (vetoisuus 3–4 l) päällä esimerkiksi lusikalla. Poista mahdolliset hedelmästä irronneet kalvonpalat lusikalla. Purista sitruunan mehu joukkoon. Pese ja viipaloi sitrukset. Kuori appelsiinit halutessasi. Viipaloi omena ja puolita viinirypäleet. Pane hedelmät boolimaljaan. Kaada hedelmämehu päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 tunti.
Kaada siideri ja lisää jäät boolimaljaan juuri ennen tarjoamista.
Vinkki: Tee jääpalat mehusta, jotta juoma ei laimene. Voit myös jäädyttää viinirypäleitä ja muita hedelmiä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
4621
1104
1,0 g
—
141,0 g
140,0 g
11,0 g
3,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Lime,
Viinirypäleitä,
Jäitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli