Appelsiini-puolukkapehmis | Smoothie | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Appelsiini-puolukkapehmis

Appelsiini-puolukkapehmis

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Herkullisen hedelmäinen pehmis syntyy vain neljästä raaka-aineesta! Helppo ja terveellinen pehmis eli nice cream maistuu niin väli- kuin iltapalana.

Ainekset

2 kpl
appelsiinia
2 kpl
banaania (kypsää ruskeapilkullista)
2 dl
puolukoita (pakaste)
2 dl
paksua jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori toinen appelsiini, erottele lohkot ja paloittele veitsellä. Kuori ja viipaloi banaanit. Pakasta hedelmiä pussissa tai rasiassa vähintään 4 tuntia.

2

Siirrä hedelmät tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Lisää puolukat ja jogurtti. Purista toisen appelsiinin mehu ja kaada joukkoon. Soseuta pehmikseksi. Lusikoi kulhoihin ja nauti heti.

Vinkki: Vaihda jogurtti kasvipohjaiseen tuotteeseen, niin saat vegaanisen pehmiksen.

Hyvästi hävikki: Käytä pehmikseen pöydälle jääneet tummuneet banaanit. Pehmiksestä tulee sitä makeampaa, mitä kypsempiä banaaneja käytät.

Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.12.2020
Muokattu: 27.12.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

957

229

1,0 g

44,0 g

38,5 g

7,0 g

6,0 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli