Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Elämä

Kaikki aiheesta Elämä

Päivi Anttikoski
Päivi Anttikoski

Mitä kuuluu, Ässä-pomo? Mediajohtaja Päivi Anttikoski opettelee kärsivällisyyttä ja paljastaa vessaselfieiden taustat

Pauli Jokinen
Pauli Jokinen

Kauniit yksityiskohdat yllättävät kävelijän Helsingissä – poimi vinkit historiaan ja arkkitehtuuriin

Anna Brotkin
Anna Brotkin

Anna Brotkin: Helsingissä on persoonallisia kaupunginosia – poimi vinkit kulttuuritarjontaan

Helsinki
Helsinki

Helsingissä meri on kaikkien ulottuvilla – katso Itämeri-asiantuntijan merelliset vinkit!

Lotta Hintsa
Lotta Hintsa

Lotta Hintsa on oppinut nöyryyttä luonnonvoimien edessä: "Ihan kaikkea ei voi elämässä saavuttaa"

Sanna Hänninen
Sanna Hänninen

"Juhlapöydässä vähemmän on enemmän", sanoo kakkuja myyvä Sanna Hänninen

Robin Packalen
Robin Packalen

Robin Packalen: ”Kaverit pitävät minut maan pinnalla”

Sanna Suokko
Sanna Suokko

"Kesäinen Helsinki on täynnä valoa, lämpöä, kulttuuria ja omalaatuista tunnelmaa"

Kannet
Kannet

Kesäkuun Yhteishyvä on ilmestynyt! Uudistuneessa lehdessä on neulontapalsta, kirjapiiri ja paljon muuta!

Spaghetterian pasta-annos lautasella
Spaghetterian pasta-annos lautasella

Bolognesea, kanansiipiä ja premiumpizzaa – yhä useampi syö ostosreissun yhteydessä tai ostaa annoksen mukaan

Vihreitä kasviksia, kuten lehtikaalia, pinaattia, parsakaalia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, lehtiselleriä ja papuja.
Vihreitä kasviksia, kuten lehtikaalia, pinaattia, parsakaalia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, lehtiselleriä ja papuja.

Nyt on paras hetki poimia luonnosta vihreää – nokkoset ja tuoreet voikukanlehdet sisältävät runsaasti vitamiineja

Sirpa Kähkönen
Sirpa Kähkönen

Sirpa Kähkönen: "Vaatteilla on aina ilmaistu sukupolvea, yhteiskuntaluokkaa ja kapinaakin”

Asiakas maksaa ostokset S-Etukortilla
Asiakas maksaa ostokset S-Etukortilla

Ruoan hintavertailua eri kauppojen välillä voi tehdä nyt näppärästi myös itse, vaikka kotisohvalta käsin

Helppo nakkikastike
Helppo nakkikastike

Monipuolista arkiruokaa ja reseptien raaka-aineet suoraan S-kauppojen verkkokaupasta? Kyllä kiitos!

Parsa ei odota pellossa. Iryna Kurinska poimii parsaa Järvenkylän tilalla jo kahdeksatta vuotta.
Parsa ei odota pellossa. Iryna Kurinska poimii parsaa Järvenkylän tilalla jo kahdeksatta vuotta.

Kotimaisen parsan sesonki kestää vain kuusi viikkoa – onneksi tätä kesäistä herkkua voi myös pakastaa

Oma leipomo on paras uudistus, kehuu keittiöpäällikkö Kimmo Martiskainen. Ruisleipä on leivottu Martiskaisen suvun vanhaan hapanjuureen.
Oma leipomo on paras uudistus, kehuu keittiöpäällikkö Kimmo Martiskainen. Ruisleipä on leivottu Martiskaisen suvun vanhaan hapanjuureen.

Uudistuneessa Kappelissa voi ihailla arvotaidetta kahvitellessa – helsinkiläisten olohuone on myös turistien suosikki