Taatelikakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Taatelikakku

Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

250 g
Taatelipaloja
1 1/2 dl
Vettä
200 g
Margariinia
2 - 3 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Soodaa
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Voimakasta kahvijuomaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Keitä taatelit vedessä soseeksi. Jäähdytä hieman ja sekoita margariini paloina joukkoon. Lisää sokeri. Anna jäähtyä ja lisää kananmunat. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen kahvin kanssa. Kaada taikina rengasvuokaan ja paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.