Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (vetoisuus 1,8 l).
Sulata rasva ja anna jäähtyä hetki. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää rasva, piimä ja siirappi kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa alimmalla tasolla 45−50 minuuttia. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
152
634
6,6 g
4,2 g
20,6 g
10,9 g
0,7 g
2,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
voita tai leivontamargariinia,
korppujauhoja .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli