Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Feta-kesäkurpitsaletut

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta
Paista lounaalle pino helppoja feta-kesäkurpitsalettuja ja tarjoa ne esimerkiksi kermaviilistä ja hienonnetusta ruohosipulista sekoitetun kastikkeen kanssa.

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
100 g
Fetajuustoa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
Timjamia

Paistamiseen

öljyä tai margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa ja feta karkeaksi raasteeksi.

100 g
Fetajuustoa
500 g
Kesäkurpitsaa
2

Sekoita joukkoon ruohosipuli, munat, vehnäjauhot ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia.

3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Timjamia
öljyä tai margariinia
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 9.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

49

203

2,4 g

1,1 g

3,9 g

0,9 g

0,4 g

2,7 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua ruohosipulia,

0,5 tl Timjamia,

öljyä tai margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli