Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kana-tortillakupit

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

6 kpl
Vehnätortillaa

Täyte

2 kpl
Broilerin fileesuikaleita (á 300 g)
2 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Grillimaustetta
1 rkl
Sambal oelek-chilitahnaa
1 rkl
Limetin mehua
3 rkl
Majoneesia
Ruukku ruohosipulia

Lisäksi

1 kpl
Ruukku jääsalaattia
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia. Leikkaa ne neljään osaan. Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupiksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat. Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle.Valmista täyte. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä kahdessa erässä ja mausta ne. Hienonna puolet ruohosipulista ja sekoita majoneesin kanssa jäähtyneeseen broileriseokseen.Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täytä kovettuneet tortillakupit salaatilla. Nostele päälle täytettä ja koristele ruohosipulilla.Paistolämpötila 175 astetta.Paistoaika 8 min.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 5.5.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.