Huuhtele ja paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu peruna sekä kukkakaalit. Kaada joukkoon kasvisliemi ja kookosmaito. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta ja soseuta keitto. Tarjoile esim. paahdettujen auringonkukansiementen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
362
1515
30,0 g
20,0 g
13,5 g
8,0 g
6,0 g
6,5 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Suolaa,
Auringonkukansiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli