Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmälihat lusikalla yhtenä kappaleena. Viipaloi avokado ja pirskota päälle sitruunamehu. Kuori ja leikkaa porkkana ohuen ohuiksi tikuiksi. Nosta tortillaletut työpöydälle ja levitä päälle tuorejuusto. Nostele graavilohiviipaleet lomittain lettujen päälle. Jaa avokado- ja porkkanasuikaleet lettujen alareunalle. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Nosta tarjolle leikkauspinnat ylöspäin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
60
249
3,8 g
1,1 g
4,3 g
0,6 g
1,0 g
1,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Sitruunamehua,
1 paketti Graavilohiviipaleita (150 g).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli