Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahmi herkut Moi-pelissä, voit päästä The Voice of Finland -liveen

Teksti:
Moi
Kuvat:
Moi
Julkaistu: 4.3.2024
|
Muokattu: 5.3.2024
Kaupallinen yhteistyö / Moi. Keräämällä Moi-pelissä herkut talteen, voit voittaa 46 € arvoiset liput The Voice of Finland -liveen 19.4.2024! Pelata voit 4.–24.3.2024.

Moilla puhut Bonusta

No huh huh, jäätävän nopealla ja edullisella Moilla et maksa turhasta. Ja mikä parasta, nyt saat valitsemastasi liittymästä aina myös Bonusta!

Kerää herkut kotiin

Moi itsessään on liittymämaailman munkkipossu triplahillolla. Legendaarisen Moi-herkkupelin myötä voit päästä käsiksi myös äärimäisen rasvaiseen ja makeaan pääpalkintoon. Tarvitset vain pelisilmää ja gepardin refleksit.

Onnistuneen pelin jälkeen pääset osallistumaan arvontaan, jonka pääpalkintona on liput The Voice of Finland -liveen 19.4.2024. Yhteen lippupakettiin sisältyy kaksi lippua ja lippupaketteja arvotaan yhteensä kolme (yhden lippupaketin arvo n. 46 €). Peliaikaa on 4.–24.3.2024, osallistua voit niin monta kertaa kuin tahdot.

Jos peli ei näy yllä kokonaan tai osittain, päivitä sivu ja yritä uudelleen. Voit myös siirtyä pelaamaan uudessa ikkunassa painamalla tästä.

Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.