Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Terveellisempi omena-kaurapaistos

Syksyn parhaat reseptit ja vinkit satokauden herkkujen valmistamiseen ja säilöntään

Tervetuloa syksy! Alkusyksy on suomalaisen satokauden juhlaa jolloin marjat, hedelmät, sienet ja vihannekset ovat parhaimmillaan. Pimenevät illat ja kesälomien jälkeen alkanut arki houkuttelevat kokeilemaan mutkattomia reseptejä, joiden valmistaminen käy nopeasti. Ota talteen parhaat syksyiset reseptit ja vinkit, joilla saat arjen maistumaan.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 1.8.2022
|
Muokattu: 24.8.2022

Ihana arki

Kun arki alkaa, on aika kaivaa esille helpot ja nopeat arkiruokaideat. Paluu kouluun ja työpaikalle helpottuu huomattavasti, kun arjen ruokahuoltoa suunnittelee etukäteen. Näillä resepteillä ja ruokalistoilla kokkaat vaivattomasti läpi syksyn! Välipalojakaan ei kannata unohtaa, joten kurkkaa myös vinkit koululaisten ravitseviin välipaloihin, jotka sopivat mainiosti myös aikuiseen makuun.

Syksy on sadonkorjuun aikaa

Alkusyksy on parasta aikaa säilöä satokauden parhaita makuja talven varalle. Hilloa, mehusta ja pikkelöi suosikkikasviksesi, niin saat nauttia niistä seuraavaan satokauteen saakka. Satokauden antimista kannattaa ehdottomasti nauttia myös tuoreina. Kotimaiset omenat, sienet, kaali ja kesäkurpitsa ovat syksyn alussa herkullisimmillaan. Näiden reseptien avulla opit käyttämään satokausikasviksia uusilla tavoilla, vanhoja klassikkoreseptejä unohtamatta!

Syksyn juhlat

Syksylläkin on aihetta juhlaan! Loppusyksystä vietetään isänpäivää, pyhäinpäivää ja halloweenia. Katso vinkit ja reseptit isänpäivän aamiaiseen ja isälle maistuviin herkkuihin sekä juhlavaan pyhäinpäivän viettoon. Halloweenina panostetaan hullutteluun ja hauskoihin herkkuihin! Iltojen pimetessä on ihana kutsua ystävät tai perhe koolle ja kokata lämmin sadonkorjuuillallinen. Katso vinkit ruokiin, joista saat koostettua helposti herkullisen menun, joka sopii syksyisiin juhliin ja on ilmastoystävällinen.

Katso kaikki syksyiset reseptit