Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Syksyn lämmittävät reseptit ja vinkit kauden juhliin

Syksy saa kaipaamaan kotoisaa ja lämmittävää ruokaa. Padat, keitot ja paistokset sekä itse tehdyt lämpimäiset maistuvat viilenevässä säässä. Pimeneviä iltoja ilahduttavat loka-marraskuun taitteen kurpitsajuhla halloween ja pyhäinpäivä. Marraskuussa muistetaan myös isiä ja aloitetaan pikkujoulukausi!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 1.8.2022
|
Muokattu: 20.10.2023

Ihana arki

Arki sujuu sulavasti, kun takataskussa on ideoita helppoihin ja nopeisiin ruokiin. Suunnittele arjen ruokahuoltoa hieman etukäteen ja kokkaa käteviä pata- ja peltiruokia, lämmittäviä keittoja ja vikkeliä kasvisruokia. Ota talteen myös vinkit, miten saat pienennettyä ruokalaskua mausta ja herkullisuudesta tinkimättä! Välipalojakaan ei kannata unohtaa. Katso siis vinkit koululaisten ravitseviin välipaloihin, jotka sopivat mainiosti myös aikuiseen makuun.

Syksy on sadonkorjuun aikaa

Syksyllä satokaudessa olevat kasvikset houkuttelevat kokkaamaan. Nauti kauden kaaleista, juureksista, kotimaisista omenoista ja kurpitsoista, jotka ovat nyt herkullisimmillaan. Näiden reseptien avulla opit käyttämään satokausikasviksia uusilla tavoilla, vanhoja klassikkoreseptejä unohtamatta.

Syksyn juhlat

Syksylläkin on aihetta juhlaan! Loppusyksystä vietetään isänpäivää, pyhäinpäivää ja halloweenia. Katso vinkit ja reseptit isänpäivän aamiaiseen ja maistuviin makeisiin herkkuihin sekä juhlavaan pyhäinpäivän viettoon. Halloweenina panostetaan hullutteluun ja hauskoihin herkkuihin! Syksyä piristävät myös säkenöivät pikkujoulut, joissa tarjottavat voivat olla niin rentoja sormisyötäviä kuin näyttävä illallinen.

Katso kaikki syksyiset reseptit