Paras lohimousse
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Hienonna kylmäsavulohiviipaleet, sipuli ja tilli. Vatkaa smetana kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahka.
Sekoita vaahtoon lohi-, sipuli- ja tillisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunanmehulla.
Lusikoi moussea ruisnappeihin (noin 50 kpl) tai ruisleipäviipaleille.
Vinkki: Tarjoa lohimoussea uusien perunoiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
201
844
14,0 g
7,5 g
7,8 g
1,7 g
1,0 g
10,3 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli