Herkullinen yhdistelmä pähkinäisyyttä ja makeutta
Kevään maukkain salaisuus on paljastunut – Bimi® vie pääsiäisjuhlan makuelämykset uudelle tasolle. Käsinpoimittu Bimi® on muita lajikkeita makeampi, joten rapsakan rapeat parsakaalit tarjoavat herkullisen yhdistelmän pähkinäisyyttä ja makeutta. Nopea valmistus tekee niistä täydellisen lisän niin juhlakauteen kuin arkeen. Tiesithän, että Bimiä® ei myöskään tarvitse pilkkoa? Voit syödä sen varresta kukintoon.
Pääsiäinen ei ole ainoastaan kevään odotetuin ruokajuhla, vaan se merkitsee myös kevään grillikauden alkua. Kun aurinko alkaa lämmittää ja päivät pitenevät, suomalaiset kaivavat innoissaan grillit talviteloilta. Bimi® on luotettava grillisuosikki, mutta maistuu myös niin höyrytettynä, paistettuna kuin ihan sellaisenaan. Se on nappivalinta pääsiäiseen, sillä se täyttää ravinteilla ja tuo väriä pöytään.
Anna parsakaalin loistaa pääsiäispöydässä
Pääsiäinen on täynnä iloa ja herkkuja, ja loistavin tapa juhlistaa kevään saapumista on värittää pöytä maukkaalla Bimi®-parsakaalilla. Vihreä supervihannes on täydellinen valinta pääsiäispöydän kruunuksi. Kevätmenuun kolme reseptiä nostavat monikäyttöisen ja ravinteikkaan parsakaalin ansaitsemaansa päärooliin.
Pienet parsakaalipiiraat ovat maukas alkupala aterialle, mutta ne toimivat myös helppona suolaisena välipalana. Lisukkeeksi parsakaalien päälle sopii umaminen misomarinadi, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kaurakermainen parsakaalirisotto hurmaa pääruokana niin vegaanit kuin muutkin pääsiäisen juhlijat. Voit napata Bimi®-parsakaalit helposti ostoskoriisi s-kaupat.fi-verkkokaupasta.