Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uudenlainen Barilla Al Bronzo -pasta on ainutlaatuinen makuelämys – Nappaa talteen 3 herkullista pastareseptiä!

Teksti:
Barilla
Kuvat:
Barilla
Julkaistu: 12.2.2024
|
Muokattu: 12.2.2024
Kaupallinen yhteistyö / Barilla. Oletko sinäkin ajatellut, että pasta kuin pasta, samalta ne kaikki maistuvat ja tuntuvat suussa? Ei suinkaan, mi amore! Kun kerran kokeilet uutta Barilla Al Bronzoa – ainutlaatuisella tekniikalla valmistettua 100-prosenttisesti italialaista pastaa – et halua lautasellesi enää koskaan mitään muuta.

Uudenlainen valmistustekniikka takaa maukkaamman pastan

Oletko jo kokeillut Barilla Al Bronzoa? Nyt viimeistään kannattaa se tehdä, sillä kyseessä on aivan erityinen pasta, niin koostumukseltaan kuin makuelämyksenä.

Premiumlaatuinen Barilla Al Bronzo -pasta on valmistettu huolella valikoidusta durumvehnästä ainutlaatuisella "Lavorazione Grezza" -menetelmällä. Tämä tarkoittaa sitä, että pasta puristetaan erityisen mikrokaiverretun pronssimuotin läpi, luoden pintaan ainutlaatuisen, karheamman rakenteen. Karheamman pinnan ansiosta kastike tarttuu pastan pintaan paremmin, varmistaen mehevän makuelämyksen.

Tekniikka antaa pastalle myös täyteläisemmän koostumuksen, joten saat paremman lopputuloksen pastaa kypsentäessäsi. Barilla Al Bronzo -pastat sisältävät tavallista enemmän proteiinia ja makua. Delizioso!

Helpot ja herkulliset pastareseptit arkeen ja juhlaan? Sì grazie!

Jos olet kyllästynyt samoihin vanhoihin pastaresepteihin ja kaipaat uutta inspiraatiota, nyt silmä tarkkana. Barillalla nämä hommat nimittäin osataan, ovathan asialla aidot italiaanot.

Alta voit napata talteen testatut ja toimivat Barillan omat pastareseptit, joissa pääosassa on kaksi tähtöstä: Barilla Al Bronzo ja herkulliset kastikkeet. Ja kun kiire ja väsymys painavat on täysin sallittua vetää pari mutkaa suoraksi valmiin peston avulla. Voit napata Barilla-peston helposti ostoskoriisi s-kaupat.fi-verkkokaupasta.

Barillan Pesto alla Genovese -pestokastike on tietysti valmistettu tuoreesta italialaisesta basilikasta ja aidosta Parmigiano Reggiano -juustosta, Italiassa kun ollaan. Peston täyteläinen ja voimakas maku sopii täydellisesti jokaiseen päivään.

Helppo ja nopea pestopasta

Ainekset (4 annosta)

  • 400 g Barilla Al Bronzo Spaghetti
  • ½ dl pastan keitinvettä
  • yksi purkki Barilla Pesto alla Genovese -pestoa

Vaahdotettu ricotta

  • 125 g ricottaa
  • 3 rkl raastettua parmesaania
  • ½ sitruunan kuori
  • muutama pisara sitruunanmehua
  • suolaa

Päälle

  • Raastettua parmesaania
  • Hienonnettua mantelia
  • Basilikaa
  • Sitruunankuorta

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä ½ - 1 dl pastan keitinvettä myöhempää käyttöä varten.
  2. Vaahdota ricotta ja lisää raastettu parmesaani ja sitruunankuori sekä muutama pisara sitruunanmehua. Mausta suolalla oman maun mukaan.
  3. Kääntele keitetty pasta peston sekaan. Lisää ½ dl pastan keitinvettä ja sekoita. Lisää pastan keitinvettä tarpeen mukaan.
  4. Tarjoile pasta lautasille ja lisää päälle vispattua ricottaa, raastettua parmesaania, hienonnettua mantelia ja basilikaa. Koristele lopuksi raastetulla sitruunankuorella.

Kermainen herkkusienipasta

Ainekset (4 annosta)

  • 400 g Barilla Al Bronzo Fussilioni
  • 500 g herkkusieniä
  • 1 salottisipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 dl kermaa
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
  • nokare voita
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria

Päälle

  • Parmesaania
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • Tuoretta timjamia

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Tee sienikastike sillä aikaa kun pasta kiehuu. Viipaloi sienet ja paista ne useammassa erässä oliiviöljyssä. Laita sienet sivuun odottamaan vuoroaan.
  3. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Lisää paistinpannulle nokare voita ja kuullota sipulia ja valkosipulia kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää paistetut sienet pannulle ja kaada päälle kerma ja soijakastike. Lisää hienonnettu timjami ja anna kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kääntele keitetty pasta kastikkeen sekaan. Tarjoile lautasille ja koristele raastetulla parmesaanilla, hienonnetuilla saksanpähkinöillä ja tuoreella timjamilla.

Raikas basilikapastasalaatti

Ainekset (4 annosta)

  • 400 g Barilla Al Bronzo Mezzi Rigatoni
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 375 g minimozzarellaa, valutettuna
  • 2 st kevätsipulia
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Basilikakastike

  • 50 g tuoretta basilikaa (1 iso ruukku tai 2 pientä)
  • 1/2 dl saksanpähkinöitä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl crème fraîchea
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • ½ sitruunan mehu
  • sormisuolaa

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele sitten kylmässä vedessä. Anna pastan valua kunnolla.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit ja pieni mozzarella. Leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
  3. Tee basilikakastike. Sekoita keskenään basilika, hienonnetut saksanpähkinät ja oliiviöljy. Lisää sekaan crème fraîche ja raastettu valkosipuli. Mausta sitruunanmehulla ja sormisuolalla.
  4. Tarjoile salaatti suuresta kulhosta tai vadilta. Koristele kirsikkatomaateilla, mozzarellalla, kevätsipulilla ja hienonnetuilla saksanpähkinöillä.