Uudenlainen valmistustekniikka takaa maukkaamman pastan
Oletko jo kokeillut Barilla Al Bronzoa? Nyt viimeistään kannattaa se tehdä, sillä kyseessä on aivan erityinen pasta, niin koostumukseltaan kuin makuelämyksenä.
Premiumlaatuinen Barilla Al Bronzo -pasta on valmistettu huolella valikoidusta durumvehnästä ainutlaatuisella "Lavorazione Grezza" -menetelmällä. Tämä tarkoittaa sitä, että pasta puristetaan erityisen mikrokaiverretun pronssimuotin läpi, luoden pintaan ainutlaatuisen, karheamman rakenteen. Karheamman pinnan ansiosta kastike tarttuu pastan pintaan paremmin, varmistaen mehevän makuelämyksen.
Tekniikka antaa pastalle myös täyteläisemmän koostumuksen, joten saat paremman lopputuloksen pastaa kypsentäessäsi. Barilla Al Bronzo -pastat sisältävät tavallista enemmän proteiinia ja makua. Delizioso!