Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämppäripelti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lämpimät leivät ovat koko perheen kestosuosikki. Valmista maittava lämppäripelti latomalla leipäpalat pellille vieri viereen. Peittele punaisella pestolla, kypsällä broilerilla ja mehevällä juustolla.

Ainekset

8
täysjyväruis- tai kaurapalaa
1 1/4 dl
punaista pestoa (arrabbiata)
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu) tai kypsää broileria
175 g
(1 ps) juustoraastetta
2
kananmunaa
1 tl
oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Sivele leipäpalat pestolla ja laita ne tiiviisti vierekkäin leivinpaperille pellille. Kuutioi tai riivi broileri ja jaa se leiville. Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lusikoi seos leiville.

1 1/4 dl
punaista pestoa (arrabbiata)
8
täysjyväruis- tai kaurapalaa
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu) tai kypsää broileria
2
kananmunaa
175 g
(1 ps) juustoraastetta
2

Paista leipiä uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut hieman väriä. Ripottele pinnalle oreganoa.

1 tl
oreganoa

VINKKI: Sama idea, eri maku: Vaihda peston väriä ja riivi täytteeksi kinkkua tai salamia. Pilko pinnalle tomaattia ja sipulia.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.1.2019
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1605

31,8 g

10,0 g

3,0 g

2,3 g

0,8 g

21,8 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

täysjyväruis- tai kaurapalaa,

kananmunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli