Grillaajan kaalisalaatit

Varhaiskaalista ja kevätsipulista tehdään helposti muunneltava pohja coleslaw-salaateille, jotka sopivat täydellisesti grilliruokien lisukkeeksi.

Samaan aikaan raikas ja täyteläinen coleslaw green goddes -kastikkeella keventää lihapainotteista grilli-iltaa.

Green goddes

-kaalisalaatti

Muun muassa inkiväärillä ja limellä maustettu coleslaw sopii esimerkiksi korealaisen grilliruoan pariksi.

Aasialainen seesami-kaalisalaatti

Pirteä piparjuuri antaa sopivasti potkua coleslawlle, jota kannattaa tarjota grillatun kalan tai vaikka hodareiden kyljessä.

Piparjuuri-kaalisalaatti

Anna kaalisalaattien maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua. Viimeistele salaatit esimerkiksi tuoreilla yrteillä.

Kokkaa varhaiskaalista kesäisiä ruokia ja lisukkeita.

Teksti ja kuvat: Tuuli Kanerva