Huuhtele kaali, poista uloimmat lehdet ja kova kantaosa. Suikaloi tai raasta kaali. Huuhtele ja hienonna kevätsipulit.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja kääntele kasviksiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoamista.
Vinkki: Voit korvata varhaiskaalin keräkaalilla.
Kokeile myös green goddess -kaalisalaattia ja aasialaista seesami-kaalisalaattia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
136
570
10,0 g
2,5 g
7,8 g
7,8 g
2,5 g
2,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli