Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Laadukas Moccamaster-keitin lahjaksi tai itsellesi

Teksti:
Moccamaster
Kuvat:
Moccamaster
Julkaistu: 22.12.2020
|
Muokattu: 23.12.2020
Moccamaster on käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Jo yli 50 vuotta Moccamastereita on valmistettu käsityönä tehtaallamme Alankomaissa. Perustajamme sanoin: ”Vain paras on kyllin hyvää”. Laadukas kahvinkeitin takaa parhaan mahdollisen kahvikupillisen ja nautinnollisen kahvihetken. Kaupallinen yhteistyö / Moccamaster

Moccamasterin perustaja Gerard C. Smit ei todellakaan tinkinyt laadusta, kun hän aloitti Moccamaster -kahvinkeitinten valmistamisen vuonna 1969. Hänen visionsa oli, että Moccamaster-kahvinkeittimet valmistaisivat hyvää kahvia jokaisella suodatuskerralla, vuodesta toiseen.

Smit järjesti myös tuotantoprosessin tukemaan laatuajatteluaan: ammattitaitoiset työntekijät kokosivat tuotteet käsityönä ja testasivat jokaisen Moccamaster-kahvinkeittimen ennen tehtaalta lähtöä.

Tuotantoprosessiamme ohjaavat edelleen Smitin asettamat alkuperäiset periaatteet: Moccamaster-kahvinkeittimet tehdään edelleen käsityönä, ja jokaisen laitteen moitteeton toiminta tarkistetaan ennen pakkaamista.

Kaikissa Moccamaster-tuotteissa käytetyt osat ja materiaalit valitaan huolellisesti. Korkea laatu välittyy keittimen päivittäisessä käytössä ja jokaisella suodatuskerralla, riippumatta siitä kuinka paljon kahvia valmistat. Tämän ansiosta tarjoamme markkinoiden parhaat takuuehdot. Rekisteröimällä Moccamaster-keittimesi palveluumme, tuplaat laitteesi runkotakuuajan peräti 10 vuoteen.

Tarjoamme nyt Sinulle Moccamaster HBG961 AO Polished Silver -keittimen ostaja, kaksi kappaletta Arabia Mainio Sarastus -mukeja, kun rekisteröit ostamasi keittimen palveluumme.

Kampanja on voimassa 1.11.-31.12.2020 kaikissa Prisma-myymälöissä ja Prisma.fi -verkkokaupassa.

Kampanjarekisteröinti on auki 31.1.2021 saakka, joten ei hätää vaikka antaisit keittimen lahjaksi. Lahjan saaja ehtii hyvin rekisteröidä keittimen tammikuun loppuun saakka.

Arabia Mainio Sarastus -mukit toimitetaan rekisteröinnin jälkeen noin viikon kuluessa noudettavaksi lähimpään PostNord -noutopisteeseesi.

Lisää aiheesta