Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Haali herkut ja voita kesän keksikassi!

Teksti:
Mondelez
Kuvat:
Mondelez
Julkaistu: 3.6.2024
|
Muokattu: 3.6.2024
Kaupallinen yhteistyö / Mondelez. Kesä on täynnä mahdollisuuksia ja maukkaita hetkiä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia niistä kuin yhdessä herkutellen. Oreo, TUC ja Marabou kutsuvat sinut mukaan makuelämykseen, jossa pääset jahtaamaan herkkuja, ja voit voittaa kassillisen keksejä (arvo n. 30 euroa). Pelata voit 3.–30.6.2024.

Kruunaa herkulliset kesähetket kekseillä!

Kesän tuoma lämpö ja aurinko kutsuvat meitä ulos seikkailuihin ja ilon hetkiin yhdessä läheisten kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäpäiviä kuin herkutellen yhdessä rakastettujen makujen parissa? Oreo, TUC ja Marabou ovat kesän parhaita kumppaneita, jotka tarjoavat jokaiselle herkkusuulle oman makunsa iloa.

Täytä kesäsi nautinnollisilla tauoilla ja kerää keksit kassiin – jokainen pelissä kerätty keksi on kuin pieni palanen kesämuistoja. Oreo-täytekeksit herättävät sisäisen lapsen eloon jokaisella rapealla puraisullaan, kun taas TUC-suolakeksit tarjoavat täydellisen vastapainon niille, jotka kaipaavat pientä suolaisen nälkää. Marabou-keksit puolestaan sulaa suussa täydellisenä herkkuhetkenä, olit sitten yksin köllöttelemässä aurinkotuolissa tai ystävien kanssa piknikillä.

Jätä lopuksi yhteystietosi lomakkeeseen ja voit voittaa kesäkassin täynnä Oreo-, Marabou- ja TUC-keksejä (arvo noin 30 €). Palkinto arvotaan kolmelle onnekkaalle.

Jos et näe koko peliruutua alla, kokeile päivittää sivu tai avaa peli uudesssa ikkunassa painamalla tästä.

Osallistua voit 3.–30.6.2024 välisenä aikana. Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä. Huomioithan, että arvontaan voi osallistua vain yli 18-vuotiaat.