Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pelaa Hellmann’s-peliä ja voita liput UEFA Euro 2024™ -finaaliin Berliiniin!

Teksti:
Hellmann's
Kuvat:
Hellmann's
Julkaistu: 6.5.2024
|
Muokattu: 22.5.2024
Kaupallinen yhteistyö / Hellmann's. Tiesitkö, että Hellmann’s on UEFA EURO 2024™ -turnauksen virallinen yhteistyökumppani? Tämä tarkoittaa sitä, että pelaamalla nyt Hellmann’s-peliä voit voittaa lippupaketin UEFA EURO 2024™ -turnauksen finaaliin 14.7.2024, lentoineen ja majoituksineen!

Up Your Game! Hellmann’s on grillikauden paras pelikaveri

Kesän kynnyksellä me suomalaiset valmistaudumme uuteen kisakauteen: kaivamme grillit esiin ja puunaamme ne hiki otsalla kuntoon. Grillailuvälineet laitetaan asemiin, tyhjät kaasupullot vaihdetaan täysiin ja grillihiilivarastot täydennetään. Tässäkään lajissa dopingia ei sallita: maistuvin grilliruoka valmistetaan hartaudella, vain parhaista raaka-aineista.

Hellmann’silla meitä suomalaisia ymmärretään hyvin, kysehän on rakkaudesta hyvään ruokaan. Hellmann’sin majoneesi on maailmalla majoneesien ehdoton ykkönen – sijoitus, joka ansaitaan vain laadukkaimmilla raaka-aineilla ja parhaalla maulla.

Oletko jo maistanut uutta Hellmann’s Burger kastiketta?

Oletko koskaan miettinyt miten montaa erilaista versiota hampurilaisesta valmistetaan Suomen kesässä? Yksi laittaa väliin rapeaa pekonia, toinen tuoretta tomaattia. Kolmas haluaa purilaiseensa pientä potkua, neljäs muikeaa makeutta. Maukas kastike kruunaa kaiken.

Hellmann’sin uusin tulokas on taatusti suomalaisten mieleen: Classic Burger Dressing. Kyseessä on klassinen hampurilaiskastike, jossa on aitoja suolakurkun paloja, tasapainoinen hapokkuus ja ripaus sambal oelek -chilitahnaa, joka antaa hampurilaisellesi lempeän potkun, olematta tulinen. Hellman’s Classic Burger kastikkeen makuaistia hemmotteleva makukimara nostaa hampurilaisesi uudelle tasolle!

Pelaamalla voit voittaa liput UEFA EURO 2024™ -finaaliin

Nyt on aika virittää kaikki aistit ja käynnistää peli! Kerää siis ainekset onnistuneeseen grillailuun vauhdilla talteen: hampurilaiset, coleslaw-salaatti ja tietysti Hellmann’s Classic Burger kastike. Varo kuitenkin tummia pilviä ja sadepisaroita. Psst! Hellmann’s Classic Burger kastikkeesta saat tuplapisteet!

Voit pelin jälkeen osallistua arvontaan ja jos onni potkii, voitat all inclusive -lippupaketin kahdelle hengelle UEFA EURO 2024™ -turnauksen finaaliin 14.7.2024, lentoineen ja majoituksineen!

Peliaikaa on 6.5.–2.6.2024. Yli 18-vuotiaana pelaajana voit osallistua niin monta kertaa kuin tahdot. Palkinnon arvo on n. 2930 €.

Jos peli-ikkuna alla ei näy kokonaan, voit avata pelin uudessa ikkunassa painamalla tästä.

Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.