Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uutiskirjekampanjan arvonnan säännöt

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.9.2021
|
Muokattu: 3.1.2022

1. Arvonnan järjestäjä

Järjestäjä: Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), Yhteishyvä Osoite: PL 1, 00088 S-ryhmä Y-tunnus: 0116323-1 Verkko-osoite: www.yhteishyva.fi (jäljempänä "järjestäjä")

2. Kampanja-aika

6.9.-31.12.2021

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Yhteishyvän uutiskirje. Uutiskirjeen nykyiset tilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonnassa ovat mukana kaikki arvonnan suorittamishetkellä olevat uutiskirjeen tilaajat. Mikäli arvonnassa esiintyy mitä tahansa poikkeavaa vilppiä, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Arvontaan voivat osallistua kaikki arvonnan suorittamishetkellä Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole arvonnan järjestäjän niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Palkinto, voittajan arvonta ja arpajaisvero

Arvonta suoritetaan 8.1.2022. Palkintona on S-ryhmän 1000 euron arvoinen lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta.

5. Voittajan julkistaminen

Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton palkinto arvotaan uudelleen.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

7. Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä sekä järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.

8. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun toteuttamiseen liittyvät henkilötiedot käsitellään S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä. Henkilötietojen käsittelyperiaatteet on kerrottu tietosuojaselosteessa.

Osallistu kilpailuun täältä!