Sulata margariini ja anna sen jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja nostele munavaahtoon. Lisää lopuksi varovasti nostellen maito ja jäähtynyt margariini.
Jaa taikina muffinivuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen koristelua.
Koristelua varten paloittele valkosuklaa ja tumma suklaa omiin, mikronkestäviin kulhoihinsa. Sulata suklaat mikrossa miedolla teholla välillä sekoitellen. Laita suklaat pursotinpusseihin. Levitä puolelle muffineista pinnalle tummaa suklaata ja puolelle valkosuklaata. Tee tumman päälle vaalealla ja vaalean päälle tummalla suklaalla renkaita. Vedä cocktailtikulla tai vastaavalla keskeltä kohti reunaa. Suklaaseen muodostuu viiruja, joista muotoutuu seittikuvio. Anna suklaiden kovettua ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1151
12,0 g
5,0 g
36,4 g
23,6 g
1,4 g
4,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 pursotinpussia ja 1 cocktailtikku.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli