Aseta muffinivuoat pellille ja keksit vuokien pohjalle.
Sekoita tuorejuusto, smetana ja sokerit tasaiseksi massaksi. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
Jaa juustokakkumassa tasaisesti vuokiin. Paista 150 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt. Täyte saa jäädä hieman pehmeäksi, sillä se jämäköityy jäähtyessään. Siirrä jäähtyneet juustokakut jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi tai yön yli.
Paloittele suklaa kulhoon ja sulata varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Siirrä suklaa pursotinpussiin ja koristele kakut pääkallokuviolla.
Vinkki: Pursotinpussiksi käy pieni elintarvikekelpoinen muovipussi tai leivinpaperista taiteltu pursotin.
Vinkki: Pikkutarkka koristelu eli pritsaus onnistuu leivinpaperista taitellulla pienellä pursottimella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
289
1210
20,2 g
11,9 g
20,6 g
17,3 g
0,4 g
6,7 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
12-paikkainen muffinipelti,
12 paperista muffinivuokaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli