Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Miksi muotimallisto New Yorkista?

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.8.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Prisma on tuonut myymälöihinsä rapakon takaa ennennäkemättömän vaatemalliston. Tämä syksy on täynnä asennetta, ja se saa myös näkyä.

Stacy Igel on luonut rohkean ja kantaa ottavan Boy Meets Girl -muotimalliston nuorille. Globaalilla tasolla puhutteleva mallisto pureutuu isoihin asioihin, kuten kiusaamiseen ja antaa kiusaajien kuulla kunniansa.

Klassiset t-paitamallit, hupparit sekä muut malliston vaatteet ovat rentoja ja toimivat hyvin niin koulussa kuin vapaa-ajalla.

Muoti kuuluu kaikille, ja siitä syystä amerikkalainen Boy Meets Girl -mallisto on nyt jokaisen saatavilla kaikissa Prismoissa kautta maan. Malliston rentoja, tyylikkäitä vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa uusien asukokonaisuuksien luomiseksi.

New Yorkin muotikuvaukset stailannut Sofia Oksanen ihastui Boy Meets Girl -malliston mustaan takkiin, jonka selässä on näyttävä brodeeraus. Syksyn muoti unohtaakin kaiken sovinnaisen ja saa vaikutteita niin sporttimuodista kuin menneiltä vuosikymmeniltä. Ja kyllä, ne äidin vanhat farkut kannattaa nyt kaivaa kaapin pohjalta.

Mutsifarkkujen pariksi sopii ylisuuri huppari ja asusteeksi korvikset 90-luvulta. Myös bandana-huivit tekevät tuloaan, eikä katukuvasta jää näkemättä verkkareita yhdistettyinä korkkareihin. Mistä vaikutteet syksyn muotiin tuleva, Sofia Oksanen?

"Muoti ottaa vaikuttteita joka puolelta. Maailman tapahtumat, musiikki ja jopa politiikka lyövät leimansa kulloisiinkin trendeihin. Toki suunnittelijan inspiraatio voi syntyä myös paljon henkilökohtaisemmallakin tasolla."

Suurten kaupunkien katumuoti on selvästi tämän syksyn juttu. New Yorkin monipuolisuus yllättää joka kerta. Kuinka yhteen paikkaan mahtuu niin monta kulttuuria ja alakulttuuria, jotka kulkevat kaupungin kaduilla sulassa sovussa keskenään? Tokio on jo pitkään nauttinut edelläkävijän asemasta nuorisokulttuurin saralla, eikä Lontoo siitä juuri jää.

Boy Meets Girl – uusi nuorten mallisto New Yorkista löytyy nyt Prismoista. Tervetuloa ostoksille!

Lisää aiheesta