Levitä taikinalevy sulamaan puoleksi tunniksi. Kauli taikinasta tarvittaessa jauhojen avulla puolen sentin paksuinen levy.
Ota taikinasta muotin avulla soikeita pipareita. Muotin voi piirtää itse ja leikata kartongista.
Nosta piparit lastan avulla leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia. Anna piparien jäähtyä ja kuivua yön yli.
Valmista tomusokerista ja vadelmamehusta paksuhko kuorrute. Levitä kuorrutetta piparien pintaan. Ripottele kostean kuorrutteen pinnalle nonparelleja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
261
1092
7,6 g
3,8 g
44,5 g
31,1 g
1,1 g
2,7 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
nonparelleja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli