Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan. Levitä leivät leivinpaperille pellille.
Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita tonnikala, kaprikset ja sriracha. Levitä leipien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.
Vinkki: Korvaa sriracha tomaattipyreellä ja kaprikset suolakurkuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
138
578
6,1 g
2,3 g
9,0 g
1,5 g
1,9 g
10,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli