Juustoinen kana-makaronilaatikko
Ainekset
Munamaito
Lisäksi
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit pannulle ja kuullota. Lisää mausteet ja sekoita.
Sekoita maito, kerma ja munat kulhossa
Levitä keittämättömät makaronit öljyttyyn laakeaan uunivuokaan (vetoisuus 3 l). Sekoita joukkoon jauhelihaseos ja puolet juustoraasteesta. Kaada päälle munamaito. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 45–50 minuuttia.
Viimeistele halutessasi basilikalla. Tarjoa makaronilaatikko salaatin kanssa.
Vinkki: Kun paistat laatikon laakeassa vuoassa, saat enemmän rapeaa pintaa.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma tuotesarja, josta löydät suomalaisia elintarvikkeita edulliseen hintaan. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- tai Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
457
1912
16,2 g
7,3 g
43,5 g
5,0 g
2,3 g
32,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(½ ruukkua Kotimaista-basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli