Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit pannulle ja kuullota. Lisää mausteet ja sekoita.
Sekoita maito, kerma ja munat kulhossa
Levitä keittämättömät makaronit öljyttyyn laakeaan uunivuokaan (vetoisuus 3 l). Sekoita joukkoon jauhelihaseos ja puolet juustoraasteesta. Kaada päälle munamaito. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 45–50 minuuttia.
Viimeistele halutessasi basilikalla. Tarjoa makaronilaatikko salaatin kanssa.
Vinkki: Kun paistat laatikon laakeassa vuoassa, saat enemmän rapeaa pintaa.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma tuotesarja, josta löydät suomalaisia elintarvikkeita edulliseen hintaan. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- tai Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
457
1912
16,2 g
7,3 g
43,5 g
5,0 g
2,3 g
32,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(½ ruukkua Kotimaista-basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli