Sulata margariini kattilassa. Lisää joukkoon maito ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi.
Siirrä maito kulhoon ja liuota joukkoon hiiva. Sekoita mausteet, sokeri ja kananmuna maitoon. Lisää vehnäjauhot ja alusta pehmeäksi taikinaksi. Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä kiinteäksi. Jaa taikina 16 osaan. Pyöritä palat pulliksi ja laita ne leivinpaperilla päällystetylle pellille. Anna kohota liinan alla 15 minuuttia.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria tai mantelilastuja. Paista pullia uunissa 10–12 minuuttia, kunnes pullat ovat kauniin värisiä.
Anna pullien jäähtyä. Vaahdota kerma. Halkaise pullat. Täytä pullat hillolla ja kermavaahdolla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
273
1141
9,6 g
4,3 g
38,7 g
14,9 g
1,7 g
6,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli