Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa, 2 l vettä). Valuta pasta.
Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja tomaattipyreellä.
Huuhtele tomaatit ja salaatti. Kuutioi tomaatit ja leikkaa salaatti suupaloiksi. Kuutioi maustekurkut.
Sekoita pasta, jauheliha, tomaatit, kurkut ja salaatti. Viimeistele pasta ketsuppi- ja majoneesiraidoilla.
Vinkki: Saat vegaanisen pastan korvaamalla jauhelihan esimerkiksi soijarouheella ja käyttämällä vegaanista majoneesia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
420
1757
11,5 g
3,8 g
41,5 g
5,0 g
9,3 g
31,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ketsuppia ,
paprikamajoneesia .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli