Sulata paloiteltu suklaa kulhossa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa. Anna suklaan jäähtyä hieman.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
Yhdistä suklaa ja rahka. Kääntele kermavaahto joukkoon.
Murskaa 2 piparkakkua ja sekoita murska kevyesti käännellen vaahtoon. Annostele rahka jälkiruokamaljoihin. Lisää jokaiseen annokseen koristeeksi yksi piparkakku.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
325
1361
21,3 g
9,0 g
24,3 g
21,3 g
0,7 g
8,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli