Kuori banaani ja paloittele sauvasekoittimen kulhoon. Lisää kananmunat. Surauta tasaiseksi. (Voit pilkkoa banaanin myös lautaselle, muussata sen haarukalla ja sekoittaa sitten munien joukkoon.)
Lisää kaurahiutaleet, leivinjauhe ja kaneli. Sekoita.
Kuumenna lettupannu, laita koloihin öljyä. Paista 8–10 pientä lettua keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Vinkki: Kokeile kanelin tilalle kardemummaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
49
205
1,6 g
0,5 g
5,4 g
1,8 g
0,8 g
2,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl kanelia,
öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli