Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Korianteripestolohi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lohi ja korianteri ovat oiva makupari. Silaa uunilohen pinta korianteripestolla.

Ainekset

1 kg
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Korianteripesto

1 kpl
Ruukku korianteria
3 rkl
Kuorittuja manteleita
3/10 kpl
(1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta lohifilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja mausta. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Mittaa peston ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi seokseksi. Levitä pesto kypsän lohen päälle ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

396

1658

29,5 g

5,2 g

0,3 g

0,3 g

0,7 g

32,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

(1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna,

3 rkl Parmesaaniraastetta,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli