Nosta lohifilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja mausta. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Mittaa peston ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi seokseksi. Levitä pesto kypsän lohen päälle ja tarjoile heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
396
1658
29,5 g
5,2 g
0,3 g
0,3 g
0,7 g
32,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
(1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna,
3 rkl Parmesaaniraastetta,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli