Minttusuklaatryffelit | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Minttusuklaatryffelit

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
3 kpl
(á 18 g) pätkis-suklaapatukkaa
1 dl
Kuohukermaa

pinnalle

Kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Rouhi suklaa ja patukat. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon suklaat. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Kaada suklaaseos kulhoon jäähtymään. Peitä kelmulla ja nosta viileään muutamaksi tunniksi, kunnes suklaata on helppo käsitellä. Nosta ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsin pyöreähköjä kuulia. Pyörittele kuulat kaakaojauheessa. Säilytä tryffelit ilmatiiviissä rasiassa viileässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 1.10.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.