Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minttusuklaatryffelit

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
3 kpl
(á 18 g) pätkis-suklaapatukkaa
1 dl
Kuohukermaa

Pinnalle

Kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Rouhi suklaa ja patukat. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon suklaat. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Kaada suklaaseos kulhoon jäähtymään. Peitä kelmulla ja nosta viileään muutamaksi tunniksi, kunnes suklaata on helppo käsitellä. Nosta ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsin pyöreähköjä kuulia. Pyörittele kuulat kaakaojauheessa. Säilytä tryffelit ilmatiiviissä rasiassa viileässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 1.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.